Vitez: Započeli 10. Dani trgovine BIH

02.06.2011. 07:52 / Izvor: Fena
Vitez: Započeli 10. Dani trgovine BIH

Najveća gospodarska manifestacija u Središnjoj Bosni, 10. jubilarni Dani trgovine BiH, započeli su jučer tribinom "Komunikacijske vještine u prodajnim aktivnostima“.

Koliko je važno znati komunicirati za uspješno poslovanje u svojem je izlaganju posjetiteljima u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH govorio prof. dr. Besim Spahić.

(Jozo Miškić)

Sve nazočne je na početku pozdravio vlasnik i direkor poduzeća "Bogner Edelstahl" i predsjednik Udruge poslodavaca Vitez, Jozo Miškić, a okupljenima se obratio i općinski načelnik Viteza Vlado Alilović koji je izrazio svoje zadovoljstvo što su, prvenstveno viteški gospodarstvenici, zajedno s općinom Vitez, smogli snage organizirati ovu vrijednu manifestaciju.

Nakon tribine okupljenima se obratio i pozdravio ih u ime generalnog sponzora ovogodišnjih Dana trgovine BiH, Senad Redžić , direktor odjela za poslovanje s gospodarstvom Sparkasse Bank d.d.

Inače, 10. Dani trgovine BiH održavaju se u Vitezu od 1. do 30. lipnja. Generalni pokrovitelj ovogodišnjih Dana trgovine BiH je Općina Vitez, dok su pokrovitelji domaća poduzeća iz Viteza, a generalni sponzor je Sparkasse Bank d.d.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti