UniCredit: Povoljne kamate na gotovinske i dugoročne stambene kredite

16.03.2012. 15:29 / Izvor: SRNA
UniCredit: Povoljne kamate na gotovinske i dugoročne stambene kredite

UniCredit banka započela je specijalnu ponudu izuzetno povoljnih kamata na gotovinske i dugoročne stambene kredite, nastojeći tako da svojim klijentima olakša rješavanje stambenog pitanja ili potrebu za gotovinom.

U akciji koja traje do 31. maja ponuđeni su stambeni krediti po kamatnoj stopi od 6,13 odsto (EKS - efektivna kamatna stopa 6,34 odsto), kratkoročni gotovinski krediti uz kamate od 4,99 odsto (EKS 6,84 odsto), kao i dugoročni gotovinski krediti sa kamatom od 6,79 odsto (EKS 7,09 odsto).

Banka nudi, između ostalog, besplatnu mastercard revolving kreditnu karticu za prvu godinu korištenja, uz pravo na poklon iznenađenja koje se ostvaruje nakon izvršene tri transakcije potrošnje na bilo kojem prodajnom mjestu, kao i besplatnu prvu godišnju premija polise osiguranja nekretnine za ugovorene kredite s hipotekom, a u saradnji s osiguravajućom kućom "Croatia osiguranje", saopšteno je iz UniCredit banke.

UniCredit je vodeća evropska banka s jakim korijenima u 22 zemlje kao i cjelokupnom međunarodnom mrežom prisutnom na skoro 50 ostalih tržišta, s približno 9.600 poslovnica i preko 162.000 zaposlenika.

Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, BiH, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Estoniji, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Kirgistanu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

UniCredit Bank je nastala spajanjem UniCredit Zagrebačke banke i HVB Central profit banke 4. marta 2008. godine. S ukupnom aktivom većom od 3,4 milijarde KM, kapitalom većim od 429 miliona KM i skoro milion klijenata, Banka upravlja mrežom od 90 poslovnica i pokriva cijelu teritoriju BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti