U tržnom centru "Ljiljan" otvorena četrdesetšesta dm prodavnica u BiH

06.08.2012. 15:35 / Izvor: eKapija.ba
U tržnom centru 'Ljiljan' otvorena četrdesetšesta dm prodavnica u BiH

Na adresi Trg Zlatnih ljiljana bb u tržnom centru "Ljiljan", prošle je sedmice otvorena četrdesetšesta dm prodavnica u BiH.

Specijalni gost otvorenja bio je načelnik Općine Cazin Nermin Ogrešević koji se pridružioi dm prodavačicama u radu na kasi i na taj način podržao dm donaciju u iznosu od 2.000 KM.

Svi dm kupci su se dobro zabavljali, a oni čiji je račun iznosio više od 20 KM isprobali su sreću zavrtivši kolo sreće s mnogobrojnim nagradama. Na dan otvorenja dm je kupcima za svaku kupovinu poklonio pamučni ceker te dm majicu za kupovinu iznad 30 KM.

Povodom otvorenja prodavnice dm je za sve stanovnike Cazina organizovao i nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje suđa gorenje, mikrovalnu peć gorenje ili 10 dm poklon paketa.

Prodavnica u Cazinu je četrdesetšesta dm prodavnica u BiH te na ovoj izrazito posjećenoj lokaciji raspolaže s oko 400 m² prodajnog i skladišnog prostora. Otvorena je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat i nedjeljom od 12:00 do 20:00 sati. Prva dm prodavnica u Cazinu svojim kupcima nudi širok asortiman proizvoda različitih robnih marki iz područja zdravlja i ljepote, domaćinstva, kozmetike, njege beba kao i mnoge druge proizvode.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti