Na Vlašiću održano predavanje o gradnji potkorovlja

02.07.2011. 08:15 / Izvor: eKapija.ba
Na Vlašiću održano predavanje o gradnji potkorovlja

Centar za gradnju i uređenje doma "PERO" na Vlašiću je 30. 6. 2011 organizovao predavanje na kojem su bili prisutni brojni investitori i izvođači radova.

Predavanje na temu "Potkrovlje" organizovali su uz pomoć partnera- kompanija KNAUF d.o.o. Sarajevo i VELUX BIH d.o.o. Zahvaljujući izlaganju stručnih predstavnika ovih kompanija, šezdeset se prisutnih upoznalo sa najboljim primjerima iz prakse i uputama, koje će na Vlašiću zasigurno poslužiti za što pravilniju, kvalitetniju, ali i cjenovno pristupačnu gradnju.

Centar za gradnju i uređenje doma "PERO" na Vlašiću je prisutan već 8 godina. Za to vrijeme, kažu iz ovog Centra, brojne investicije i projekti izgradnje učinili su da steknu partnerski odnos sa investitorima i izvođačima radova ovoga područja.

Budući da su česte situacije konsultovanja i davanja savjeta za najbolju i najefikasniju gradnju, ovo predavanje pomoglo je u razmjeni korisnih ideja i savjeta. Na kraju, neizostavno je bilo i druženje uz ručak, što je bila dodatna prilika za razvoj suradnje i ideja, ističu iz ovog Centra.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti