Održan ProActive Warm Up u Sarajevu i Banjoj Luci

16.03.2012. 15:16 / Izvor: eKapija.ba
Održan ProActive Warm Up u Sarajevu i Banjoj Luci

"ProActive Warm Up" druženja u Sarajevu i Banjoj Luci bili su odlična prilika da se uz ugodnu atmosferu i dobro društvo krene sa zagrijavanjem za 8. regionalnu edukativnu konferenciju o odnosima s javnošću koja će se održati od 24. do 26. maja na Kozari. Učesnici ProActive WARM UP-a imali su priliku da čuju rezultate istraživanja o PR profesiji u BiH, a predstavljen im je i PR priručnik za odnose s javnošću, kao i nekoliko dobrih primjera iz prakse.

“Druženjima koja smo organizovali željeli smo okupiti sve one koje zanima PR, marketing, online komunikacija i druge teme koje su izuzetno značajne za uspješnu komunikaciju i poslovanje kompanija i organizacija, ali ujedno i da svima onima koji do sada nisu bili na ovoj regionalnoj konferenciji prenesemo dio dobre atmosfere i energije po kojoj je ProActive poznat. Reakcije učesnika bile su izuzetno pozitivne i drago nam je da smo uspjeli potaknuti i diskusije u kojima su otvorene teme značajne kako za PR-ovce, tako i za predstavnike medija i direktore kompanija", istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorica agencije PRIME Communications.

Interesovanje za ProActive Warm Up je bilo veliko i u Sarajevu i u Banjoj Luci, pa su druženju prisustvovali PR-ovci, novinari, blogeri i studenti. Po jedan sretan učesnik u svakom gradu je nagrađen i kotizacijom za ProActive, a dodijeljene su i druge nagrade.

Dobra atmosfera i pozitivne reakcije učesnika Warm Up-a su uvod u 8. edukativnu konferenciju ProActive u organizaciji agencije PRIME Communications.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti