Agencija Prime Communications slavi deset godina postojanja

31.05.2012. 11:05 / Izvor: eKapija.ba
Agencija Prime Communications slavi deset godina postojanja

Agencija Prime Communications slavi deset godina postojanja, a riječ je o agenciji koja u dvije kancelarije - u Banjoj Luci i Sarajevu, zapošljava dvadeset stručnih, ambicioznih ljudi i više od dvadeset stalno angažovanih honorarnih saradnika.

Agencija se pozicionirala kao vodeća PR agencija u BiH i uspjela je izgraditi partnerske i dugogodišnje odnose s brojnim klijentima.

“Ponosni smo na činjenicu da smo iz male agencije iz Banje Luke izrasli u full service agenciju prepoznatljivu kao lidera na polju PR-a u BiH i da danas djelujemo iz dviju kancelarija...Za deset godina postojanja i ostvarene rezultate zahvaljujemo svom stručnom timu i klijentima bez kojih sve to ne bi bilo moguće, a posebnu zahvalnost dugujemo medijima na dobroj saradnji”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor Agencije.

Osim PR i marketing odjela, Prime Communications uspješno radi u sektoru istraživanja, medijskih analiza, grafičkog dizajna, a već dvije godine u sklopu odjela Prime Digital kreira i realizuje online strategije za mnogobrojne klijente.

Agencija želi i da doprinese razvoju struke, pa kroz mnogobrojne edukativne projekte nastoji PR i marketing stručnjacima omogućiti dodatno edukovanje, razmjenu iskustava i povezivanje s kolegama iz regije.

Neki od Prime projekata su regionalna konferencija o odnosima s javnošću Proactive, Sarajevo PR Open - jednodnevna edukativna konferencija, PR Challenge - studentsko takmičenje u PR-u, PR Club i PR Akademija.

Svoja iskustva zaposleni Agencije dijele kroz blog postove na korporativnom blogu agencije www.blog.prime.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti