"Express Courier" od danas ovlašteni zastupnik UPS-a najveće brze pošte

01.07.2011. 09:06 / Izvor: eKapija.ba
'Express Courier' od danas ovlašteni zastupnik UPS-a najveće brze pošte

Kompanija "Express Courier" iz Sarajeva, od danas je ovlašteni zastupnik UPS-a za BiH najstarije i najveće brze pošte u svijetu koja svoje urede ima u više od 220 zemalja svijeta.

"Cilj nam je da klijentima u BiH pružimo najkvalitetniju moguću uslugu brze pošte u izvozu i uvozu u skladu sa standardima UPS-a", kažu za ekapija.ba u kompaniji "Express Courier", naglašavajući kako će u svojim nastojanjima imati svu moguću podršku UPS-a koja će se najviše vidjeti u oblasti tehničko tehnoloških rješenja vezanim za brzinu preuzimanja pošiljaka, praćenje, potvrdu o dostavi pošiljake, elektronskoj izradi dokumentacije potrebne za otpremu pošiljaka...

Usluga "Express Courier" je po sistemu "od vrata do vrata" sa najkraćim mogućim tranzitnim vremenom pošiljke.

"Pokrivamo kompletnu teritoriju Bosne i Hercegovine, te možemo odgovoriti svim zahtjevima u oblasti logističkih usluga, a posebno brze pošte", ističu u kompaniji.

Ono što "Express Courier" izdvaja od ostalih u prvom redu je predanost poslu, motiviranost i želja da klijentima u BiH pruže svjetski kvalitet usluge po prihvatljivim cijenama. Potom dolaze najbolja tehnološka rješenja, koja slanje pošiljaka čine vrlo jednostavnim.

"Cilj naše kompanije je da na našem tržištu postanemo lideri u oblasti expresne otpreme i dopreme pošiljaka. Svjesni smo da to možemo postići samo kvalitetom usluge", odlučni su u kompaniji "Express Courier".

Inače, Express Courier na tržištu BiH egtistira već godinu dana, a zahvaljujući mladom i perspektivnom timu dobila je i povjerenje UPS-a, kompanije utemeljene 1907. godine u SAD, čiji su prihodi u 2010. godini dostigli iznos od 49.6 milijardi dolara i čiji je dnevni promet 15.6 million pošiljaka.

E. Kokor

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti