Express Courier proširio usluge na međunarodni transport robe širom svijeta

30.10.2012. 09:34 / Izvor: eKapija.ba
Express Courier proširio usluge na međunarodni transport robe širom svijeta

Kompanija Express Courier d.o.o. ovlašteni zastupnik za UPS u Bosni i Hercegovini, osim usluge brze pošte, sada pruža usluge i profesionalnog i efikasnog organizovanja međunarodnog transporta svih vrsta robe širom svijeta, iz bilo kog mjesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Iz Express Couriera s ponosom ističu da mogu transportovati robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće destinacije.

"Ono što izdvaja kompaniju Express Courier d.o.o. Sarajevo od konkurentskih firmi je, osim djelatnika sa velikim iskustvom i znanjem iz oblasti logistike, široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku", poručuju iz Express Couriera.

S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija posjeduje, preuzimanje robe vrše brzo, kako klijenti ne bi bespotrebno plaćali skladištenje.

Inače, svojim klijentima nude međunarodni transport robe svim vrstama transporta – drumskim, željezničkim, avio i vodenim.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti