Turistička ponuda RS-a na međunarodnom sajmu ITTFA u Beogradu

17.02.2012. 11:11 / Izvor: eKapija.ba
Turistička ponuda RS-a na međunarodnom sajmu ITTFA u Beogradu

Prema Planu aktivnosti TORS-a za 2012, a vezano za sajmske aktivnosti Turistička organizacija Repubike Srpske uzeće učešće na Međunarodnom sajmu turizma (ITTFA) koji se održava u periodu od 23. do 26. februara 2012. godine u Beogradu.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svjetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima i svake godine privlači sve veći broj posjetilaca.

Turistička organizacija Republike Srpske na ovom sajmu predstaviće kompletnu turističku ponudu kao i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu. Kako je ovaj sajam međunarodnog karaktera ovo je prilika da se predstavi i bogato kulturno nasljeđe koje Republika Srpska ima.

Drugog dana sajma – 24.02.2012. u 12:00, na štandu TORS-a održaće se i svečanost potpisivanja novog ugovora između TA Unis//Tours Banjaluka i FK Crvena Zvezda Beograd i promocija zajedničkog projekta - Internacionalni fudbalski kamp Jahorina. Ovaj veoma značajan projekat realizuje se već četiri godine za redom i izrastao je u prepoznatljivi sportsko turistički brend. Do sada je fudbalsku školu u ovom Kapmu pohađalo preko 600 učesnika, saopšteno je iz TORS-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti