Promocija knjige TJ Walkera na Drugoj branding konferenciji u Sarajevu: "Tajna javnog nastupa"

22.05.2012. 11:46 / Izvor: eKapija.ba
Promocija knjige TJ Walkera na Drugoj branding konferenciji u Sarajevu: 'Tajna javnog nastupa'

TJ Walker je jedan od vodećih svjetskih trenera za nastupe i odnose sa medijima koji je u svojoj višegodišnjoj karijeri radio sa preko hiljadu direktora, eksperata, političara i državnika među kojima je i predsjednik USA Barack Obama.

Ovaj ekspert za komunikacije je nedavno objavio briljantnu knjigu pod nazivom "Tajna javnog nastupa" koja će biti promovirana na Drugoj branding konferenciji 15. juna u Sarajevu. Na promociji će, između ostalih, govoriti recezent knjige prof. dr. Zoran Tomić, te ugledni novinar Senad Hadžifejzović.

U svojoj knjizi TJ Walker nam otkriva kako na jednostavan način možemo ovladati vještinom prezentiranja i postati vrhunski predavači. On nam na zanimljiv i djelotvoran način nudi konkretne savjete, ideje i trikove kako da svoje prezentacije i govorništvo učinimo nezaboravnim, navodi se u saopćenju Via Medije.

Ova knjiga bi trebala biti obavezna literatura za sve one čiji posao podrazumijeva javne nastupe poput menadžera, političara, profesora, voditelja prodaje, voditelja PR ureda, glasnogovornika i mnogih drugih.

TJ Walker je direktor Media Training Worldwide, te autor preko pedeset knjiga i video treninga, vlasnik i producent online Speaking kanala. Često gostuje kao komentator na televizijskim i radijskim stanicama, a za vrijeme javnih nastupa američkih predsjedničkih kandidata Baracka Obame, Johna McCaina, Sarah Palin i Joe Bidena našao se u ulozi komentatora na CNN-u. Predaje na prestižnim univerzitetima Yale, Columbia i Princeton.

Knjiga "Tajna javnog nastupa" se może kupiti isključivo online preko web stranice www.brandingkonferencija.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti