Grude: Radionica o planiranju i upravljanju razvojem održivog turizma

21.11.2011. 12:25 / Izvor: eKapija.ba
Grude: Radionica o planiranju i upravljanju razvojem održivog turizma

Radionica pod nazivom "Planiranje i upravljanje razvojem održivog turizma na lokalnoj i regionalnoj razini" održava se od 21. do 23. studenoga u motelu "Kiwi", u Grudama, priopćeno je iz Asocijacije za regionalni razvoj (REDAH) Mostar.

Radionica je drugi korak operacionalizacije provedbe treninga vezanog za Razvoj održivog turizma u lokalnoj zajednici, a sukladno s projektnom aktivnosti EU projekta "Baština u turističkoj ponudi Hercegovine: Putovima baštine na Trebižatu", kojeg provodi REDAH u partnerstvu s općinama Grude, Ljubuški, Čapljina i Udrugom Hercegovački STAP.

Projekt financira Europska unija u okviru potpore gospodarskog razvitka Bosne i Hercegovine. Opći je cilj projekta doprinijeti gospodarskom razvitku Hercegovine kao turističke regije kroz integraciju kulturno-povijesne i prirodne baštine u turističku ponudu, dok su specifični ciljevi projekta poboljšati sadržaj turističke ponude u Hercegovini i povećati broj turista koji posjećuju Hercegovinu, te povećati broj noćenja, odnosno produžiti njihov boravak u Hercegovini.

Radionica je namijenjena predstavnicima institucija javnog, privatnog i nevladinog sektora Gruda, Ljubuškog, Čapljine i Udruge Hercegovački STAP, priopćeno je iz REDAH-a

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti