REDAH objavio Izlaganja s konferencije "Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH"

10.05.2012. 11:00 / Izvor: eKapija.ba
REDAH objavio Izlaganja s konferencije 'Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH'

Asocijacija za regionalni razvoj REDAH objavila je Izlaganja s konferencije "Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH“. održane u Mostaru u okviru 15. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar.

Na skupu su obrađene teme gospodarskih aspekata pristupanja Republike Hrvatske u EU i odnosa sa BiH, učinaka ulaska Republike Hrvatske u EU na izravna strana ulaganja u BiH, očekivanih trendova u vanjskotrgovinskoj razmjeni Republike Hrvatske i BiH, nakon ulaska Republike Hrvatske u EU, institucionalnih izazova EU tržišta za BiH, te pitanje je li ulazak Republike Hrvatske u EU prilika ili izazov za BiH.

Treba naglasiti da je konferencija privukla značajnu pažnju javnosti i medija zbog aktualne i interesantne teme, te zbog sudjelovanja eminentnih eksperata koji su aktivno sudjelovali u radu konferencije. Stoga je REDAH pripremio ovu publikaciju sa svim prezentiranim materijalima i predavanjima sa konferencije. Publikacija bi trebala biti korisna svima koji se u narednom periodu budu bavili problematikom vezanom za učinke ulaska Republike Hrvatske u EU na gospodarstvo BiH, priopćili su iz Redaha.

Publikaciju možete preuzeti ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti