M:tel promovirao u Sarajevu uslugu neograničenog mobilnog interneta

10.05.2012. 15:35 / Izvor: Fena
M:tel promovirao u Sarajevu uslugu neograničenog mobilnog interneta

Kompanija "M:tel" danas je na svom prodajnom mjestu u BBI centru Sarajevu promovirala uslugu neograničenog mobilnog interneta i nove "huawei" uređaje iz svoje ponude.

Portparolka "M:tela" Aida Halilović kazala je da ta kompanija za sada jedina u BiH nudi neograničeni mobilni internet i da korisnici mogu neopterećeno posjećivati društvene mreže, surfati i koristiti razne internetske servise.

"Od sada naši korisnici uopće ne moraju da brinu o potrošnji interneta jer im je sve dostupno po fiksnoj cijeni, znači uvijek plaćaju isti mjesečni iznos i imaju neograničen mobilni internet. Kompanija "M:tel" je prva i za sada jedina u BiH ponudila jednu ovakvu uslugu, a posebno smo ponosni i na partnere iz "Huaweia", jer znamo da je za mobilni internet potreban dobar smart uređaj", kazala je Halilović.

Na današnjoj promociji, kojoj je prisustvovao i Smartić, iz reklame za neograničeni mobilni internet, posebno je predstavljen "huawei mediapad "koji je idealan kako za poslovne ljude tako i za mlađe osobe koje vole da uživaju u svim sadržajima na internetu.

Halilović je kazala da je slična promocija već održana u Banjoj Luci te najavila da će sljedeća destinacija biti Bijeljina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti