U Doboju otvoren novi Konzum centar

23.12.2008. 14:48 / Izvor: communis
U Doboju otvoren novi Konzum centar

Danas je otvoren novi Konzum centar u Doboju, na adresi Svetog Save bb. Konzum centar otvorio je Ismir Brkić, direktor Konzum d.o.o. Sarajevo i Dragan Kovačević, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Opštine Doboj, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera i ostalih zvanica.

Povodom otvorenja svog prvog centra u Doboju, Konzum je donirao Pedijatrijskoj službi Doma zdravlja u Doboju 5.000KM, za potrebe nabavke EKG aparata, a isti iznos doniran je i Kulturno-umjetničkom društvu Doboj.

Novi Konzumov centar u Doboju ima više od 4.000m2 prodajne površine i u njemu će radno mjesto pronaći više od 100 novozaposlenih radnika sa područja Doboja i okoline.

Osim Konzum maxi prodavnice i Kozmo drogerije te kioska Tiska u okviru centra nalazi se još 16 poslovnih objekata Konzumovih partnera: apoteka, restoran, caffe bar, trgovine bijele tehnike, butici kao i ostali sadržaji koji će svim kupcima omogućiti kvalitetne dodatne prateće sadržaje i kompletnu uslugu na jednome mjestu.

KOZMO drogerija u Konzumovom centru u Doboju svoje će kupce obradovati bogatom ponudom više od 5.000 artikala renomiranih svjetskih i domaćih brendova.

Povodom otvorenja Konzum maxi je sve kupce darovao prigodnim poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.

Konzum je prisutan u BiH od juna 2004. godine, kada je otvoren najveći trgovačko-distributivni centar u BiH.

Poslovnu 2008. godinu Konzum će završiti kao tržišni lider sa ukupno 74 maloprodajna objekta, od čega je novootvorena Konzum maxi prodavnica u sklopu Konzum centra Doboj, treći Konzumov objekat u RS-u uz već Konzum Super u Prijedoru te Konzum maxi prodavnicu u Tesliću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti