Akta PROMO - Nova podstranica za ciljano oglašavanje

30.07.2018. 08:15 / Izvor: Akta.ba
Akta PROMO - Nova podstranica za ciljano oglašavanje

Nekoliko mjeseci nakon puštanja u rad novog redizajnog sajta, vodeći poslovni portal u BiH Akta.ba pripremio je za svoje korisnike novo korisničko iskustvo.

Nekoliko mjeseci nakon puštanja u rad novog redizajnog sajta, vodeći poslovni portal u Bosni i Hercegovini Akta.ba pripremio je za svoje korisnike novo korisničko iskustvo.

Radi se o podstranici PROMO čiji je glavni cilj da oglašavanje učini efikasnim za naše klijente, a korisnim i informativnim za čitatelje.

Osluškujući komentare naših korisnika, nova web-podstranica dizajnom, funkcionalnošću i lakoćom korištenja prati posljednje trendove. 

CILJANO OGLAŠAVANJE

Naime, oglašavanje na portalu Akta.ba naši su klijenti (oglašivači) isticali kao izuzetno efikasno zbog precizno ciljane publike i velike zainteresiranosti za objavljeni sadržaj. Upravo iz tog razloga precizno smo birali "Kategorije oglasa"u kojima se trenutno nalazi 17 rubrika raspoređenih po privrednim granama, odnosno djelatnostima poslovanja (Predstavljamo,Turizam i gastro, Ljepota i zdravlje, Tekstil i asesoari, Sport i kultura, Tehno kutak, Obrazovanje, Štampa i izdavaštvo, Nekretnine i enterijer, Građevina, Finansije i osiguranje, Zaštita okoliša, sanitarne i komunalne usluge, Poljoprivreda i hemija, Odbrana i sigurnost, Industrija i energetika, Filantropi).

Na taj način omogućili smo bolju preglednost i jednostavniji pristup PROMO tekstovima/oglasima koje želite čitati.

Segmentirajući tržište omogućavamo predstavljanje proizvoda ili usluge željenoj ciljnoj skupini. Osim toga, Akta PROMO idealna je za firme koje nemaju svoju web stranicu ili dovoljno novca za marketing, a žele da budu vidljive na internetu. 

Zamišljena je kao mreža gdje će kako pravna, tako i fizička lica, pronaći najbolje ponude, kvalitetne usluge uz aktraktivne akcije i popuste.

"Primarni cilj Akta PROMO oglasnika je povezivanje privrednih subjekata. Zato je promocija na portalu Akta.ba idealna prilika za ostvarenje novih uspješnih kontakata. Uz bogat sadržaj koji nudimo, pružamo mogućnost našim partnerima da svoju uslugu ili proizvod predstave velikom broju kupaca, te krajnje potrošače pretvore u svoje stalne klijente", izjavila je Adisa Sarajlija, direktorica prodaje Akta.ba portala.

Naglašava da je novi vid promocije uvijek zanimljiv, te da je reklamiranje putem interneta trenutno najefikasniji način oglašavanja jer daje najveće rezultate uz najmanja ulaganja.

OPCIJA "OBJAVI OGLAS"

Oglašavanje je besplatno za pretplatnike (određenih) paketa portala Akta.ba, a za sve ostale na usluzi je oglasni prostor po našem važećem cjenovniku.

Kako bismo olakšali i skratili proceduru, omogućili smo opciju "Objavi oglas"u kojoj je potrebno da popunite navedena polja, napišete tekst oglasa, priložite željene fotografije, te odaberete opciju "pošalji”. Nakon toga će vaš oglas biti evidentiran i objavljen na sajtu, te Akta PROMO Newsletteru. Napominjeno da pri tome uredništvo zadržava pravo korigovanja poslanog teksta, akcije, odnosno oglasa.

Kao i do sada, očekujemo vaše sugestije i kritike. Također, pozivamo vas da se uključite, šaljete svoje promotivne aktivnosti i postanete dijelom našeg tima. 

AKTA PROMO NEWSLETTER​

Osim novog izgleda Akta PROMO weba koji je u potpunosti prilagođena osobnim računarima, tabletima i pametnim telefonima, u potpuno novom izgledu očekujte i Akta PROMO Newsletter.

Akta PROMO Newsletter se dostavlja na više od 5.000 poslovnih e-mail adresa, te predstavlja direktnu komunikaciju sa top menadžmentom najznačajnijih bh. kompanija, koji koriste naše usluge. Ovaj vid direktnog oglašavanja, pored brendiranja, donosi dugoročnu korist kroz promociju usluga i proizvoda koje pružate na tržištu BiH.

Prijavi se!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti