Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Akta.ba video koji olakšava pretragu Registra kompanija i institucija

10.09.2018. 09:39 / Izvor: Akta.ba

Poslovni portal Akta.ba u svrhu lakše i bolje pretrage podataka na stranici, ovaj put donosi novi interaktivni video koji sadrži informacije za precizno korištenje Registra kompanija i institucija.

Za početnu pretragu neophodno je da prvo odaberete opciju Registar koja se nalazu u gornjoj navigacionoj traci.

U okviru snovne pretrage možete koristiti jedno ili više ponuđenih polja sa različitim vrstama podataka kako bi dobili što precizniji odabir, pored pretrage po imenu -  nazivu firme tu je pretraga po PDV broj, klasifikaciji djelatnosti, mjestu i drugo.

Svoju pretragu možete upotpuniti korištenjem naprednih filtera koji se nalaze sa lijeve strane rezultata pretrage u kategoriji za pretragu firmi.

Ona će zavisiti od paketa koje koristite. Najbolju pretragu imaju korisnici Premium paketa.

U okviru ovog paketa moguće je pretražiti i Novoosnovane kompanije.

Rezultate vaše pretrage možete pregledati sa opcijom "Brzi pregled" ili "Full profil" kompanije.

U videu je opisano i šta sve sadrži profil jedne kompanije kako bi ju mogli detaljno istražiti, od njenih osnovnih podataka, tendera na kojima su učestvovali, koje su raspisivali do informacija u vidu vijesti u kojima se kompanija spominje.

VIDEO

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti