ASK FM i Akta.ba u novom projektu: Business jutro "Poslujte bolje"

19.11.2018. 08:50 / Izvor: Akta.ba
ASK FM i Akta.ba u novom projektu: Business jutro 'Poslujte bolje'

S ciljem podizanja poduzetničke svijesti portal Akta.ba i Radio ASK FM (89,9 MHz) pripremili su novi projekat, nesvakidašnji u medijskom prostoru BiH.

S ciljem podizanja poduzetničke svijesti portal Akta.ba i Radio ASK FM (89,9 MHz) pripremili su novi projekat, nesvakidašnji u medijskom prostoru BiH.

Nova forma jutarnjeg programa pod nazivom "Poslujte bolje" na drugačiji, prisniji, krajnje relaksirajući i jednostavan način predstavit će pozitivne primjere iz sfere privređivanja u BiH.

Prije svega želimo podstaći one koji su u dilemi da pokrenu neki biznis. Želimo da kroz novitete o zakonskoj regulativi, savjetima zanimljivih gostiju, prezentacijom mogućnosti i raspoloživih kapaciteta na tržištu damo svoj doprinos u stvaranju novih vrijednosti. 

Podrška privredi neophodna je kroz jače djelovanje medija, a udruženim snagama moguće je doći do željenih rezultata. Živom riječju kroz radijski program i zastupljenošću klijenata u obje kuće, želimo pokazati da je to moguće. Smatramo da je ovakav vid saradnje naš mali, ali i vrijedan doprinos u promociji poduzetništva.

Prvo business jutro "Poslujte bolje" na ASK FM (89,9 MHz) slušatelji će moći pratiti u utorak 20.11.2018. godine od 8h do 11h. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti