Sve spremno za nastup Hifa Oil Grupacije na ovogodišnjem Sajmu privrede u Tešnju

13.06.2019. 08:05 / Izvor: Akta.ba

Ove godine organizatori očekuju rekordan broj izlagača i posjetilaca, uz predstavnike državnih i privrednih delegacija Bosne i Hercegvoine, diplomatksog kora, i medija.

Sve je spremno za nastup Hifa Oil Grupacije na ovogodišnjem Sajmu privrede u Tešnju, najznačajnijem privrednom događaju u Bosni i Hercegovini, čije će svečano otvorenje biti upriličeno danas sa početkomu 10,30 sati. Posjetocima sajma, poslovnim partnerima i mnogobrojnim gostima na zajedničkom štandu Hifa Oil Grupacije predstavit će se, između ostalih, kompanije kćerke Euro Roal, Euro Metali, Euro Stil, Euro Power, Petrobit, Bitrol Slovenija i LB.Profile GmbH.

"Ovogodišnji sajam održava se pod motom 'Privreda koja ujedinjuje i vodi samo naprijed'. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam i svakako štand Hifa Oil Grupacije. Očekujemo do sada najveću posjetu poslovnih ljudi iz Bosne i Hercegovine i inostranstva. Sajam u Tešnju postao je nezaobilazan privredni događaj i drago nam je da smo svojim angažmanom u proteklih 15 godina i mi mogli tome doprinijeti", poručio je Venan Hadžiselimović izvršni direktor Hifa Oil.

Na ovogodišnjem jubilarnom 15. po redu Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, koji će se, u organizaciji Udruženja privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj, održati od 13. do 16. juna, očekuje se više od 300 izlagača iz naše zemlje i inozemstva. Sajam će se održati na oko 16.000 m2, od čega 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 10.000 m2 otvorenog izložbenog prostora. Zemlja partner ove godine je Republika Sjeverna Makedonija.

Ove godine organizatori očekuju rekordan broj izlagača i posjetilaca, uz predstavnike državnih i privrednih delegacija Bosne i Hercegvoine, diplomatksog kora, i medija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti