Tipteh Sarajevo predstavlja savremena rješenja na sajmu u Tešnju

13.06.2019. 15:44 / Izvor: Akta.ba
Tipteh Sarajevo predstavlja savremena rješenja na sajmu u Tešnju
OTVORI GALERIJU

TipTeh d.o.o. Sarajevo predstavlja se po prvi put na ovogodišnjem 15. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju.

Najbolja i najsavremenija rješenja iz svijeta automatike - sve na jednom mjestu, moto je kojim se firma Tipteh predstavlja na ovogodišnjem 15. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju koji će trajati do 16. juna.

Nadir Durmić, direktor firme u Sarajevu, zadovoljan je organizacijom sajma, izgledom štandova, te njihovim prvim učešćem na ovom sajmu.

"Ovo je naš prvi sajam na kojem izlažemo i mislimo da je pun pogodak zbog direktnog kontakta sa našim postojećim, ali i budućim kupcima. Sa velikim brojem lokalnih firmi već poslujemo, ali se svakako nadamo još boljoj saradnji", istakao je on.

Napominje da su na bh. tržištu već prepoznati kao distributeri kod kojih se mogu nabaviti dijelovi opreme za automatizaciju procesa, a sada im je cilj da budu prepoznati i kao firma kod koje dobiti gotovo automatizovano rješenje sa robotima ili drugim sistemima.

Veliki asortiman visokokvalitetnih proizvoda koje zastupaju za područje Bosne i Hercegovine, te savjeti iskusnih stručnjaka sa 20-ogodišnjim iskustvom u području automatike garantuju uspjeh, poručuju iz Tipteha.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti