Prvi čelični webshop u BiH: Naručite čelik preko interneta

29.08.2019. 09:05 / Izvor: Akta.ba
Prvi čelični webshop u BiH: Naručite čelik preko interneta

U online šopu www.thesteel.com možete naručiti jednostavno i udobno svaki mogući proizvod od čelika - i to od najmanje šipke do punog kamiona.

Bogner Edelstahl d.o.o. Vitez pokrenuo je prvi čelični webshop u BiH, putem kojeg možete naručiti sve vrste čelika.

U online šopu www.thesteel.com možete naručiti jednostavno i udobno svaki mogući proizvod od čelika - i to od najmanje šipke do punog kamiona.

Thesteel.com je internet trgovina austrijske kompanije za veleprodaju čelika FRANKSTAHL ROHR- UND STAHLHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. sa sjedištem u Beču, pet austrijskih poslovnica i zastupništvo u 9 zemalja.

U ponudi je ogroman izbor različitih proizvoda i materijala, hiljade proizvoda od čelika, aluminija i nehrđajućeg čelika.

"Sa preko 100.000 artikala nudimo jedinstven online asortiman (nosači, puni materijal/šipkasti materijal, limovi, pravougaone cijevi & profili, okrugle cijevi, cijevni spojevi, instalacionis sistemi, armature i pumpe)”. Da li je svijetlovučeni čelik, inox ili aluminij, precizne cijevi ili bilo koji drugi metalni proizvod - sve je tu", navode iz ove kompanije.

Najveći asortiman u Bosni i Hercegovini razlikuje dvije skupine - oblike ili materijale.

Iz Bognera navode da je njihova služba za korisnike na raspolaganju ukoliko trebate pomoć za prvu narudžbu.

Bogner Edelstahl d.o.o. Vitez je bosanskohercegovački lider u prometu specijalnih čelika gdje posebno izdvajaju inox (nehrđajuće) materijale, aluminij, konstrukcijske i alatne čelike .

Izuzetno razvijena komercijalna mreža, tehničko savjetovanje i podrška kroz iskustvo koje traje preko 20 godina, igra veoma važnu ulogu u potpori malim i srednjim poduzećima na njihovom putu što brže obrade i isporuke čeličnih proizvoda kako unutar BiH tako i u inozemstvo, praćeni sa transportom, sa svom tehničkom i atestnom dokumentacijom, carinskim deklaracijama o porijeklu koja se isporučuje uz samu robu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti