Mališić MP donosi svjetske trendove u opremanju u BiH

13.11.2019. 12:23 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici tvrtke Mališić MP d.o.o. iz Čitluka nedavno su u okviru konferencije SFERA u Sarajevu predstavili dio svog bogatog asortimana.

Predstavnici tvrtke Mališić MP d.o.o. iz Čitluka nedavno su u okviru konferencije SFERA u Sarajevu predstavili dio svog bogatog asortimana koji se odnosi na opremanje kućanskih, ugostiteljskih i poslovnih prostora, dekorativni program, asortiman galanterije, rublja, parfema do trgovina gorivom i naftnim derivatima.

Kako su kazali za Akta.ba u ovoj kompaniji asortiman redovno dopunjavaju prateći svjetske trendove na sajmovima širtom Evrope gdje su redovni posjetilac.

Tvrtka je osnovana 2003. godine. Nastala je odvajanjem od sestrinske tvrtke Mališić eksport-import doo, poduzeća specijaliziranog za uvoz i distribuciju roba široke potrošnje iz nekoliko europskih zemalja.

U trenutku osnivanja tvrtka Mališić MP 2003. godine imala je 56 radnika, a zbog širenja ponude i otvaranja novih trgovina tvrtka danas broji 112 radnika.

Neovisno o klasičnom ili trendovskom stilu kako kažu u ovoj uspješnoj kompaniji ponudom će odgovoriti na sve zahtjeve jer glavna misao vodilja tvrtke zadovoljiti interese, želje i mogućnosti kupaca.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti