Damir Hadžić ostaje na čelu Upravnog odbora UDO FBIH

15.05.2020. 09:09 / Izvor: Akta.ba
Damir Hadžić ostaje na čelu Upravnog odbora UDO FBIH

Udruženje društava za osiguranje FBIH (UDO FBIH) krajem aprila provelo je izbore te dobili novi Upravni odbor na čijem će čelu i dalje biti Damir Hadžić.

Udruženje društava za osiguranje FBIH (UDO FBIH) krajem aprila provelo je izbore te dobili novi Upravni odbor na čijem će čelu i dalje biti Damir Hadžić, predsjednik uprave Euroherc osiguranja, dok će poziciju potpredsjednika i dalje obavljati Senada Olević, predsjednica uprave Uniqa osiguranja i Arif Kulić, direktor Sarajevo-osiguranja.

Za poslovni portal Akta.ba u UDO FBIH su kazali kako će uz njih Upravni odbor u naredne četiri godine će činiti i Marina Miočić-Hamidović (Adriatic osiguranje), Fikret Hodžić (Grawe osiguranje), Edib Galijatović (Triglav osiguranje) i Radenko Vujić (Aura osiguranje).

Za predsjednicu Skupštine Udruženja ponovo je izabrana Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja, a za njene potpredsjednike Zlatan Filipović, direktor Bosna reosiguranja i Brinio Jarčević, direktor filijale Brčko Gas osiguranja za F BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti