Damir Hadžić ostaje na čelu Upravnog odbora UDO FBIH

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Damir Hadžić ostaje na čelu Upravnog odbora UDO FBIH

Udruženje društava za osiguranje FBIH (UDO FBIH) krajem aprila provelo je izbore te dobili novi Upravni odbor na čijem će čelu i dalje biti Damir Hadžić.

15.05.2020. 09:09 / Izvor: Akta.ba

Udruženje društava za osiguranje FBIH (UDO FBIH) krajem aprila provelo je izbore te dobili novi Upravni odbor na čijem će čelu i dalje biti Damir Hadžić, predsjednik uprave Euroherc osiguranja, dok će poziciju potpredsjednika i dalje obavljati Senada Olević, predsjednica uprave Uniqa osiguranja i Arif Kulić, direktor Sarajevo-osiguranja.

Za poslovni portal Akta.ba u UDO FBIH su kazali kako će uz njih Upravni odbor u naredne četiri godine će činiti i Marina Miočić-Hamidović (Adriatic osiguranje), Fikret Hodžić (Grawe osiguranje), Edib Galijatović (Triglav osiguranje) i Radenko Vujić (Aura osiguranje).

Za predsjednicu Skupštine Udruženja ponovo je izabrana Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja, a za njene potpredsjednike Zlatan Filipović, direktor Bosna reosiguranja i Brinio Jarčević, direktor filijale Brčko Gas osiguranja za F BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti