Budite partner u postizanju novog uspjeha KK Bosna Royal

29.07.2020. 09:47 / Izvor: Akta.ba
Budite partner u postizanju novog uspjeha KK Bosna Royal

Finansijska situacija u Bosni Royal već nekoliko godina nije bajna, a dodatni udarac ovom klubu zadala je i situacija oko koronavirusa.

Finansijska situacija u Bosni Royal već nekoliko godina nije bajna, a dodatni udarac ovom klubu zadala je i situacija oko koronavirusa.

Suočeni sa katastrofalnim posljedicama pandemije uzrokovane virusom COVID-19, uprava KK Bosna Royal obratila se putem društvene mreže facebook svim prijateljima i navijačima.

"Sredstva budžetskih organizacija su pretrpjela drastične promjene, te smo usmjereni ka "realnom sektoru" i dobroj volji iskrenih navijača. Nerado posežemo za ovim mehanizmom komunikacije sa našim navijačima i simpatizerima, ali trenutno stanje iziskuje hitnu akciju po pitanju obezbjeđenja bilo kakvih budžetskih sredstava za predstojeću sezonu", navode iz ovog kluba.

Shodno svemu navedenom, Uprava KK Bosna Royal javno je objavila broj transakcijskog računa, sa napomenom da će sve uplate i transakcije biti javno objavljene i transparentne.

Pored toga, iz KK Bosna predstavljaju niz mogućnosti kompanijama kroz partnerstvo.

"Nudimo mogućnost da firme koristite titulu sponzora KK 'Bosna Royal' u svim svojim poslovnim aktivnostima, da na svojim reklamnim i promo materijalima koristite grb i ime KK 'Bosna Royal', te mogućnost angažovanja igrača i predstavnika KK 'Bosna Royal' u svrhu promotivnih aktivnosti vaše kompanije", navodi predsjednik kluba Almir Bradić.

U ponudi su i paketi za sponzorstvo i to zlatni, srebreni, bronzani, midi, mini sponzor, kao i sponzor utakmice i sponzor "Prijatelj kluba" koji nije definisan novčanim iznosom. 

"Ostavljamo mogućnost vama i vašoj kompaniji da predložite paket koji bi shodno resursima bio povoljan i za vas i za naš klub", poručuju iz KK Bosna.

Podsjetimo, KK Bosna Royal prošle sezone uspjela je izboriti povratak i postali su novi su članovi Premijer lige BiH, ali je sada upitno da li ćemo Bosnu gledati u društvu najboljih.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti