MI-BOSPO sa partnerima pokrenuo projekt o prednostima korištenja mobilnog bankarstva

04.01.2021. 12:06 / Izvor: Akta.ba
MI-BOSPO sa partnerima pokrenuo projekt o prednostima korištenja mobilnog bankarstva

Namjera im je da što veći broj klijentica počne koristiti mobilno bankarstvo zbog brojnih prednosti.

MI-BOSPO je zajedno sa partnerima, EFSE fondom, Ekonomski fakultet Tuzla i Sparkasse Bank BiH pokrenuo jednu novinu na našem tržištu, a to je edukacija klijentica o prednostima korištenja mobilnog bankarstva.

"NAŠA UČIONICA, projekt je kojim želimo olakšati svakodnevne aktivnosti vezane za finansijsko poslovanje ali i lične potrebe naših klijentica. Putem mobilnog bankarstva brzo i jednostavno vršite uplate, isplate, prenose sredstava, a sve to da ne morate izaći iz kuće, kancelarije, ne morate čekati u redovima i još za manje novca jer su naknade za transakcije mobilnog bankarstva dosta niže", kazali su iz MI-BOSPO.

Namjera im je da što veći broj klijentica počne koristiti mobilno bankarstvo zbog brojnih prednosti koje ono pruža, a oni će putem "NAŠE UČIONICE" osigurati besplatnu edukaciju za zainteresovane. 

 
Naša učionica

NAŠA UČIONICA, projekat je kojim želimo olakšati svakodnevne aktivnosti vezane za finansijsko poslovanje ali i lične potrebe naših klijentica. MI-BOSPO je zajedno sa partnerima, EFSE fondom, Ekonomski fakultet Tuzla i Sparkasse Bank BiH pokrenuo jednu novinu na našem tržištu, a to je edukacija klijentica o prednostima korištenja mobilnog bankarstva. Putem mobilnog bankarstva brzo i jednostavno vršite uplate, isplate, prenose sredstava, a sve to da ne morate izaći iz kuće, kancelarije, ne morate čekati u redovima i još za manje novca jer su naknade za transakcije mobilnog bankarstva dosta niže. Namjera nam je da što veći broj klijentica počne koristiti mobilno bankarstvo zbog brojnih prednosti koje ono pruža, a mi ćemo putem NAŠE UČIONICE osigurati besplatnu edukaciju za zainteresovane.

Posted by MKF MI-BOSPO on Monday, January 4, 2021

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti