Ozvaničena saradnja i-platforme i NK "Čelik" Zenica

08.01.2021. 08:08 / Izvor: Akta.ba
Ozvaničena saradnja i-platforme i NK 'Čelik' Zenica

Pred sami kraj 2020. godine i-platforma potpisala je još jedan Memorandum o međusobnoj saradnji, i to ovaj put sa NK "Čelik" Zenica.

Pred sami kraj 2020. godine i-platforma potpisala je još jedan Memorandum o međusobnoj saradnji, i to ovaj put sa NK "Čelik" Zenica.

Naime, kao što je dosta puta do sada i naglašavano, predstavnici i-platforme ogromnu pažnju posvećuju, prije svega, networkingu, zbog čega je i NK „Čelik“ Zenica nedavno postao dijelom naše, već sada možemo reći, respektabilne mreže koja, za sada, broji blizu 280 članova.

Novi početak za NK "Čelik" Zenica

Bitno je napomenuti da ovim nogometnim klubom, i svakako jednim od simbola bosanskohercegovačkog grada Zenica, trenutno upravljaju članovi kluba, odnosno, pretežno, mlađi Zeničani koji su "Čeliku" pružili ruku spasa kada je bilo najteže.

Transparentno poslovanje i ažurno ispunjavanje obaveza, koje su za druge subjekte dio uobičajene poslovne rutine, nažalost, za ovaj klub su, prema riječima Uprave, bili nepoznanica. Zbog toga je, u saradnji sa članovima Kluba, donesena odluka o okretanju nove stranice, starta sa samog dna, iz najniže lige, kako bi se, u konačnici, krenulo naprijed.

"Da smo zaista na dobrom putu i da se trud i rad uvijek isplate, dokaz je i činjenica da je NK 'Čelik' Zenica, poslije dugo vremena, uplatio doprinose svojim uposlenicima, odnosno krenuo s izmirivanjem svojih obaveza", poručuju iz Kluba.  

Početak zajedničke saradnje

Trenutni predstavnici ovog fudbalskog kluba imaju samo jedan cilj – vratiti "Čeliku" stari sjaj, a saradnja sa i-platformom, koja oduvijek podržava dobre priče, ali i brojni zajednički budući projekti pravi su način za ostvarenje navedenog cilja, ali i vraćanja osmijeha na lica "Robijaša".

Spomenuti Memorandum o međusobnoj saradnji predstavlja samo početak ove zajedničke saradnje koja će, vrlo brzo, iznjedriti i prve konkretne rezultate.

Pratite naš rad, pratite rad navedenog Kluba, te se na taj način blagovremeno informišite o najznačajnijim detaljima navedene saradnje, poručuju iz i-platforme.

Izvor: i-platforma

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti