Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Express Consulting radi na unaprijeđenju privrednog razvoja između BiH i država bivšeg SSSR-a

Predsjednik Privredne komore Mirsad Jašarspahić održao je sastanak sa predstavnicima kompanije Express Consulting d.o.o, na čelu sa generalnim direktorom Kemalom Muratovićem.

20.09.2021. 14:22 / Izvor: Akta.ba

Predsjednik Privredne komore Mirsad Jašarspahić održao je sastanak sa predstavnicima kompanije Express Consulting d.o.o, na čelu sa generalnim direktorom Kemalom Muratovićem.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima privrednog razvoja Bosne i Hercegovine, o odnosima između Bosne i Hercegovine i država bivšeg SSSR-a.

Naime, kompanija Express Consulting d.o.o, već duži niz godina ima uspješnu poslovnu saradnju sa svim bivšim državama SSSR-a, posebno sa Ruskom Federacijom. Konstantno radi na promociji Bosne i Hercegovine u svijetu, kao i na dovođenju stranih investicija.

Upravo povod sastanka predsjednika Privredne Komore FBiH i predstavnika kompanije Express Consulting d.o.o je međusobna saradnja u cilju stvaranja što povoljnije atmosfere za dovođenje investicija, što će se potvrditi naknadnim potpisivanjem Memoranduma o zajedničkoj saradnji i razumijevanju.

"Veoma smo zadovoljni tokom sastanka, planirani su razni projekti koji će siguran sam dovesti veliki broj investicija u Bosnu i Hercegovinu. Predstavili smo neke od planiranih projekata predsjedniku Privredne Komore FBiH, odlučili su nas podržati. Što nam daje veliki vjetar u leđa", kazao je Kemal Muratović, generalni direktor Express Consulting d.o.o.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti