Ozvaničena poslovna saradnja između Intesa Sanpaolo Banke i Ljekarske/Liječničke komore FBiH

16.11.2021. 16:34 / Izvor: Akta.ba
Intesa

Potpisani ugovor predstavlja početak dugoročne poslovne saradnje.

Protekle sedmice u prostorijama Ljekarske/Liječničke komore Federacije BiH održan je sastanak kome su prisustvovali Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke, predsjednica Komore dr. Amila Bećirović, te predstavnici Banke i Ljekarske/Liječničke komore, a čiji je povod bio potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji između Intesa Sanpaolo Banke BiH i Ljekarske/Liječničke komore FBiH.

Potpisani ugovor predstavlja početak dugoročne poslovne saradnje, gdje je Ljekarska komora dala svoje povjerenje Intesa Sanpaolo Banci kao financijskom partneru na tržištu BiH.

Saradnja, između ostalog, podrazumijeva posebne uslove i ponude kreirane za članove i uposlenike Komore, podršku u vidu uspostavljanja poslovne saradnje između Komore i poslovnih subjekata iz Italije, te podršku Komori u smislu realizacije njihovih projekata koji se tiču poboljšanja zdravstvenog sistema u BiH.

"Moram istaći da mi je posebno zadovoljstvo što smo danas u Tuzli potpisivanjem ovog ugovora, finalizirali našu uspješnu saradnju sa Ljekarskom/liječničkom komorom FBiH. Intesa Sanpaolo Banka se obavezuje da će u narednom periodu biti na raspolaganju Komori i njenim zaposlenicima i članovima, te odgovoriti na sve njihove zahtjeve",  izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

Predstavnici Komore, na čelu sa predsjednicom dr. Bećirović izrazili su veliko zadovoljstvo posjetom i uspostavljenom saradnjom.

Banka će, također, tokom naredne godine pratiti aktivnosti Ljekarske/Liječničke komore FBiH,  učestvovati na sastancima koje Komora organizuje, te na simpozijumima i stručnim edukacijama.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti