BPI – Business Consulting: Iskoristite mogućnosti saradnje sa tržištem Republike Turske

22.12.2021. 10:41 / Izvor: Akta.ba
bih turska

BPI – Business Consulting je firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera, posebno sa firmama iz Republike Turske.

Turska predstavlja veoma perspektivnu tlo za poslovanje. Prisustvo državnih banaka samo dodatno opravdava interes i uzlazni trend ekonomske saradnje između njenog i tržišta zemalja Balkana. Jedna od firmi pomoću kojih ta saradnja može postati stvarnost je BPI – Business Consulting.

BPI – Business Consulting je firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera, posebno sa firmama iz Republike Turske. Sa našim glavnim sjedištem u Sarajevu i predstavništvima u Ankari i Brčkom, profesionalnom ekipom i iskustvom preko 10 godina u povezivanju tržišta dvije države stojimo na raspolaganju za naše firme, udruženja i institucije.

"Posebno fokusirana na poslovnu saradnju sa tržištem Republike Turske, koje je u prvoj polovini 2021. zabilježilo ekonomski  rast od 8,6%, tako bivajući na čelu brzorastućih ekonomija, firma BPI kroz business consulting radi na privlačenju investicija u Bosnu i Hercegovinu i region, kao i spajanju firmi iz Bosne i Hercegovine i Republike Turske. Organiziranje odlazaka na sajmove u Tursku iz raznih sektora, planiranje i organiziranje poslovnih posjeta i organizacija, istraživanje tržišta, kao i pronalazak odgovarajućih firmi i institucija za saradnju u Turskoj samo su neki od usluga BPI – Business Consulting", navode iz ove kompanije.

BPI poziva sve bh. firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje sa tržištem Republike Turske, bilo da se radi o izvozu ili uvozu određenih proizvoda, sirovina i repromaterijala, kao i bilo kojoj drugoj poslovnoj usluzi.

"Također, budite slobodni kontaktirati BPI firmu, sa dugogodišnjim iskustvom u osmišljanju, planiranju te sprovedbi u djelo raznih poslova iz raznih sektora", poručuju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti