U Brodu otvorena je prva praonica za velika vozila na nivou INA i MOL Grupe

10.01.2022. 07:38 / Izvor: Akta.ba
Ina

Krajem 2021. godine na prodajnom mjestu HOLDINE u Brodu otvorena je prva praonica za velika vozila na nivou INA i MOL Grupe.

Krajem 2021. godine na prodajnom mjestu HOLDINE u Brodu otvorena je prva praonica za velika vozila na nivou INA i MOL Grupe.

Nova praonica na prodajnom mjestu INA Brod nudi šest programa pranja za četiri vrste vozila, šlepere, kamione, autobuse i kombi vozila.

"HOLDINA preuzima aktivnu ulogu u analizi potreba tržišta te konstantno radi na unapređenju kvalitete proizvoda i usluga sa fokusom na stvaranje dodatne vrijednosti za kupce. S obzirom na veoma mali broj postojećih kamionskih praonica na tržištu, INA Praonica za velika vozila odgovor je na potrebe naših kupaca te pruža dodatnu vrijednost na prodajnom mjestu INA Brod koje se nalazi blizu graničnog prelaza sa Republikom Hrvatskom i Europskom Unijom.", naglasila je Marijana Rajić, Izvršna direktorica za maloprodaju HOLDINE.

Automatska praonica konstruirana je koristeći tehnologije modernih praonica ISTOBAL, španskog lidera u rješenjima za pranje i njegu vozila. Zahvaljujući tome, implementirane su najnovije tehnologije upravljanja i automatizacije te optimizacije trajanja pranja. Briljantna čistoća privrednih vozila omogućena je zahvaljujući najkvalitetnijim ekološkim kemikalijama njemačkog proizvođača KW Kiehl.

Projekat praonice za velika vozila investicija je od 200.000 EUR, napravljen u skladu sa savremenim tehničkim i ekološkim standardima uz prateće sisteme za reciklažu i omekšavanje vode. 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti