Fly Adeal zapošljava kabinsko osoblje u Bosni i Hercegovini

13.01.2022. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Fly Adeal

Fly Adeal je avio kompanija iz grupacije Saudia Airlines, jedna od najbrže rastućih aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu, zapošljava kabinsko osoblje u BiH.

Fly Adeal je avio kompanija iz grupacije Saudia Airlines, jedna od najbrže rastućih  aviokompanija na Bliskom istoku i u svijetu, zapošljava kabinsko osoblje u BiH.

"Fly Adeal svojim budućim uposlenicama nudi tax free platu i beneficije, regres, medicinsko osiguranje, slobodne dane svakog mjeseca uz jedan mjesec plaćenog odmora u toku godine te besplatne karte za uposlenike", kazali su iz ClipCona.

Mogućnost online prijave je do 31. januara 2022. godine putem nadležne linka: https://zacon.ba/posao/flight-attendants-1 ili na email: crew@clipcon.net

Odabrani kandidati će biti pozvani na preliminarni screening u Sarajevu (1. krug), a zatim i na finalni intervju sa komitetom kompanije Fly Adeal koji će se održati također u Sarajevu.

O kompaniji

Fly Adeal je osnovan 2017. godine i niskobužetni je dio nacionalnih kompanija Kraljevine Saudijske Arabije koja leti na području bliskoistočnog regiona.

Baza ove kompanije je u Jeddah te njihovu flotu čini veliki broj Airbus A320 i A320neo aviona.

Sve informacije o samoj kompaniji pogledjate ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti