Interlogistic dobio zahvalnicu Svjetske banke za doprinos u istraživanju tržišta uvoza

10.02.2022. 09:52 / Izvor: Akta.ba
zahvalnica interlogistic

Grupacija Svjetske banke uputila je zahvalnicu uposlenicima Interlogistica za doprinos i nesebičnu pomoć pri istraživanju tržišta iz oblasti uvoza/izvoza u projektu Doing Business.

Grupacija Svjetske banke uputila je zahvalnicu uposlenicima Interlogistica za doprinos i nesebičnu pomoć u projektu Doing Business.

Pomoć se odnosila na doprinos u istraživanju tržišta iz oblasti uvoza/izvoza.

"Zahvaljujemo se na vašem vrijednom doprinosu istraživanju Grupe Svjetske banke, posebno tokom globalnih i ličnih poteškoća pandemije. Certifikat je znak zahvalnosti za sve vaše vrijeme i trud u odgovorima na pitanja koja utiču na razvoj globalnih indikatora. Doprinosi poput vašeg bili su od suštinskog značaja za osiguranje kvaliteta podataka", navodi se u zahvalnici Svjetske banke.

Grupacija Svjetske banke formuliše novi pristup procjeni poslovne i investicione klime u ekonomijama širom svijeta nakon prekida projekta Doing Business. Ažuriranja o razvoju novog projekta Poslovno okruženje (BEE) biće objavljena na ovoj web stranici čim postanu dostupna. 

U međuvremenu, web stranica će djelovati kao "one-stop shop" kako bi se istaknuo skup odabranih indikatora i resursa za korisnike usmjerene na poboljšanje poslovnog okruženja.

interlogistic

 

Članak nije dostupan za besplatno čitanje. Ukoliko želite pročitati članak kliknite za više opcija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti