LAGER službeno sklopio suradnju i zastupništvo s Dynapacom

03.03.2022. 10:56 / Izvor: Akta.ba
Dynapac
OTVORI GALERIJU

LAGER službeno sklopio suradnju i zastupništvo za Hrvatsku, Sloveniju, Sj. Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu sa svjetskim proizvođačem Dynapac sa sjedištem u Švedskoj.

LAGER službeno sklopio suradnju i zastupništvo za Hrvatsku, Sloveniju, Sj. Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu sa svjetskim proizvođačem Dynapac sa sjedištem u Švedskoj.

Dynapac je svjetski proizvođač strojeva i opreme za cestogradnju  koji svoje strojeve prodaje u više od 32 zemlje svijeta uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Sj. Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Dynapac se pretežito prodaje u zemljama Istočne Europe, Azije, Bliskog i Dalekog Istoka. Dynapac je osnovan 1934. godine kao AB Vibro Betong a 1973. godine mijenja ime u današnji Dynapac. 2017. Dynapac je akviziran od strane Fayat Grupe gdje pravi potpuni rebranding i mijenja boje svog branda u sivu i bijelu.


Dynapac trenutno ima proizvodnju u: Karlskrona (Švedska), Wardenburg (Njemačka), Sorocaba (Brazil), Tianjin (Kina) i Nashik (Indija) dok prodaja i servis se nalaze u sljedećim gradovima: Karlskrona (Švedska), Langhus (Norveška), Moskva (Rusija), Katowice (Poljska), Hemel Hempstead (UK), Marles-en-Brie (Francuska), Coslada (Španjolska), Milan (Italija), Wardenburg (Njemačka), Beč (Austrija), Toronto (Kanada), Rock Hill (SAD), Sorocaba (Brazil), Boksburg (Južnoafrička Republika), Tianjin (Kina), Dubai (UAE), Pune (Indija), Singapur i Seven Hills (Australija). A od sada svoju prodaju i servis ima i u Posušju i Zagrebu.

Dynapac portfolio strojeva:

●       Valjci: Mali tandem valjci, tandem valjci, valjci s jednom valjicom i pneumatski valjci

●       Finišeri

●       Letve/Puževi

●       Mobilni ulagači 

"Ovom suradnjom s Dynapacom naša tvrtka, kao i naši klijenti su dobili pouzdanoga i vrhunskoga partnera u području cestogradnje", saopćeno je iz ove kompanije.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti