Kompanija STARline na sajmu Grapos Expo 2022. predstavila najnovija Mercedes Van vozila

18.05.2022. 11:33 / Izvor: Akta.ba
STARline

Kompanija STARline Mercedes-Benz na sajmu Grapos Expo 2022. predstavila najnovije Van modele vozila.

Kompanija STARline Mercedes-Benz na sajmu Grapos Expo 2022. predstavila najnovije Van modele vozila.

Nedim Mulaosmanović iz odjela prodaje lakih dostavnih i komercijalnih vozila kompanije STARline Mercedes-Benz za Akta.ba je kazao da je riječ o najnovijim modelima, koji zbog svojih izuzetnih performansi prilagođavanja svakodnevno olakšavaju rad mnogim kompanijama ali i privatnim licima.

"Riječ je o Sprinter Furgon koji je jedini u klasi proizveden u Njemačkoj, a od sada dolazi i s pogonom na prednje točkove, ovo vozilo prilagođava se gotovo svim zahtjevima kada je nosivost i druge značajke u pitanju. Pored njega na sajmu smo predstavili i novu V-klasu 250 d 4 Matic kao i novog Citan Tourera koji već plijeni pažnju kupaca“, kaže Mulaosmanović.

Najveći interes kako Mulaosmanović kaže vlada za novi model Citana koji je od nedavno na trištu.

"Atraktivan izgled i visok nivo udobnosti idu ruku pod ruku sa novim Citan-om. Njegov prepoznatljiv vanjski dizajn izdvaja se iz gomile. Kada uđete u vozilo, dočekat će vas stilski dizajnirana unutrašnjost istog. Mnoge karakteristike udobnosti specifične za brend, a koji su već poznate iz drugih serija modela, takođe čine novi Citan pravim Mercedes-Benz kombije“, govori Mulaosmanović.

Za svoje kupce su pripremili i specijalne sajamske popuste za spoemnuta vozila.

"Ljudi koji budu posjetili sajam i naš štand na licu mjesta će moći dobiti sajamske ponude za ova tri modela vozila i po tim cijenama će moći da poruče vozila, za koja već imamo obezbijeđene kvote za ovu godinu“, kazao je Mulaosmanović.

Poručio je da je sajam idealna prilika da svi zainteresirani kupci a i oni koji se samo interesuju za nove modele na trištu, mogu doći do njihovog štanda na sajmu Grapos Expo u Gračanici i vidjeti ova vozila ali i dobiti ostale informacije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti