Pantheon konferencija 2022: Veći nivo digitalizacije ključan je za uspjeh bh. kompanija

19.05.2022. 10:31 / Izvor: Akta.ba
Pantheon

Što veći nivo digitalizacije ključan je za napredak kompanije, poručeno je na današnoj konferencije "Connected and secure companies" koju je organizovao Datalab BH u Hotelu Hills.

Što veći nivo digitalizacije ključan je za napredak kompanije, poručeno je na današnoj konferencije "Connected and secure companies“ koju je organizovao Datalab BH u Hotelu Hills.

Fokus konferencije je potreba digitalizacije privrednog sektora.

Konferenciju je otvorio Nedim Pašić, direktor Datalab BH, Emina Mešanović, voditeljica marketinga Datala BH i moderatorica Ika Ferrer Gotić.

Za uspješno poslovanje kompanija ključan je nivo digitalizacije kazao je u svom obraćanju direktor Datalaba.

"Pandemija nam je pokazala da je stepen digitalizacije diktirao brzinu prilagodbe novim uslovima poslovanja. Što veći nivo digitalizacije ključan je za uspješno poslovanje bh. kompanija“, naglasio je Pašić.

Na današnjoj konferenciji bit će predstavljen program Pantheon 11,

"Pantheon korisnici žive budućnost poslovanja. Ponosan sam na Pantheon 11, a Pantheon računovođe su lideri Pantheon digitalizacije“, istakao je Pašić.

Kod Pantehona 11 sigurnost je na prvom mjestu. Evolucija nove generacije informacionog sistema odlikuje  ovaj program najvišim nivoima sigurnosti. Predstavlja sveobuhvatnu zaštitu podataka, bez obzira na to da li je program hostovan na serverima u oblaku ili instaliraln na sopstvenoj infrastrukturi.

Generalni sponzor konferencije je BH Telecom. Kao rezultat partnerstva sa BH Telecomom kompanijama je dostupan Pantheon Cloud ERP servis. Ovaj servis oogućava računovodstvo u oblaku odnosno pristup podacima bilo kada, bilo gdje, a baze podataka su sigurno pohranjene i dostupne 24/7 u data centru BH Telecoma.

"BH Telecom ima dugogodišnje iskustvo osiguranja sopstvenih servisa i stručne osobe koje mogu ponuditi te usluge te je spreman da investira u sigurnost", kazao je Adem Tipura, šef Službe za sigurnost i mrežne integracije BH Telecoma.

Kao vodeći ponuđač ERP software-a, koji uspješno posluje više od 20 godina, Datalab ima veliku odgovornost da ponudi najbolje odgovore na izazove i prilike digitalne transformacije. 

Na današnjoj konferenciji Datalab tim će prezentirati sve pojedinosti korištenja Pantheona 11.

E.O.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti