AHM DOO Lukavac održao prezentaciju novog proizvoda: OPTI-FOLD 210

21.05.2022. 08:16 / Izvor: Akta.ba

AHM DOO Lukavac je jučer predstavilo novi proizvod na BH tržištu, mašinu OPTI FOLD 210 - Mašinu specijalizovanu za savijanje i lijepljenje kartona na više uglova a sve u cilju kreiranja gotove kartonske kutije.

AHM DOO Lukavac je jučer sa ponosom predstavio novi proizvod na BH tržištu, mašinu OPTI FOLD 210 - Mašinu specijalizovanu za savijanje i lijepljenje kartona na više uglova a sve u cilju kreiranja gotove kartonske kutije spremne za pakovanje. Na prezentaciji su prisustvovali načelnik Općine Lukavac Edin Delić, predstavnici kartonaža, te poslovni partneri.

Mašina OPTI-FOLD proizvodi se u 3 standardne verzije 170, 210 i 230. Verzija mašine je definisana maksimalnom širinom kartona koju mašina može obrađivati. Nudi mogućnost lijepljenja u 1, 3, 4 i 6 tačaka, sa mogućnosti obrade kartona min. širine 150mm, maks. širine 1700/ 2100 /2300 – ovisi od tipa verzije mašine.

OPTI-FOLD može obrađivati teške čvrste i valovite kartone težine 500-1200 gr/m2. Maksimalna debljina zalijepljene presavijene kutije može biti 35 mm. Dok brzina mašine iznosi: 20-260 m/min. Tipovi valovitog kartona koje mašina može obrađivati su: B,C,EB,EF,A,F,E.

OPTI FOLD mašine od AHM-a koriste vlastito razvijeni upravljački program, prilagođen potrebama operatera i vrlo je jednostavan za korištenje.

"Naša kompanija se već duži niz godina bavi proizvodnjom mašina za industriju kartonaža.

Pored novog proizvoda, predstavili smo i naš najprodavaniji proizvod mašinu INTER-HST 165 - mašinu specijalizovanu za transport kartonskih ambalaža uz apliciranje vrućeg ljepka i trake. Ova mašina nanosi na tačno određenim mjestima samoljepljivu traku koja služi za otvaranje kartonskih ambalaža, te nanosi topli lijepak i silikonsku traku koja služi za zatvaranje kartonskih ambalaža.

Kao dodatnu djelatnost, nudimo CNC uslužnu obradu, mašinsku montažu, elektro montažu, projektovanje i proizvodnju rezervnih dijelova i komponenti mašina, samostojećih uređaja, te proizvodnju novih tipova mašina po želji kupca

Moramo istaknuti da nam je čast i zadovoljstvo biti prvi proizvođač ovakvog tipa mašine na regionalnom tržištu. Iako smo do sada bili orijentisani 98% na ino tržište, nadamo se da ćemo u budućnosti imati priliku više sarađivati i sa BH firmama obzirom na ogroman potencijal koje imaju i domaće kartonaže", poručili su iz AHM DOO Lukavac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti