Stanpromet prva agencija za nekretnine iz FBiH koja ima licencu za posredovanje na teritoriji RS-a

24.05.2022. 13:00 / Izvor: Akta.ba
Stanpromet

Stanpromet.ba je odnedavno postala prva agencija iz Federacije Bosne i Hercegovine čiji agent ima licencu za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske.

Stanpromet.ba agencija za nekretnine je odnedavno postala prva agencija iz Federacije Bosne i Hercegovine čiji agent ima licencu za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske.

Prema novom Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina Stanpromet.ba agencija je prva upisana u registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 01/2022, dok je status agenta za posredovanje stekao Haris Kadić. 

"Uvidom u Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za agenta posredovanja u prometu nekretnina, broj 01-011-83/22 od 25.03.2022. godine, utvrđeno je da je Haris Kadić, koji je zaposlen kod "NoOne posredovanje, promet i usluge d.o.o. Sarajevo", stekao status agenta za posredovanja u prometu nekretnina. Na temelju urednog zahtjeva i priložene dokumentacije utvrđeno je da NoOne posredovanje, promet i usluge d.o.o Sarajevo", ulica Grbavička br. 8B. Sarajevo. Novo Sarajevo, ispunjava uvjete za obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina i upisa u Registar posrednika, kako je to propisano odredbama članka 4. Zakona, čime je "NoOne posredovanje, promet i usluge d.o.o. Sarajevo", stekao status posrednika", navodi se u rješenju.

NoOne

"Na ovaj način još jednom potvrđujemo svoju predanost profesionalnom poslovanju i pružanju najkvalitetnijih usluga u oblasti prodaje, kupovine, najma i otkupa nekretnina. Ako želite da sarađujete sa najboljima u industriji nekretnina na našim prostorima - kontaktirajte nas", poručili su iz Stanpromet.ba agencija za nekretnine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti