Poduzetnik iz Širokog Brijega za pet milijuna KM kupio Fabriku duhana Mostar

28.05.2022. 08:54 / Izvor: Hercegovina.info
fabrika duhana mostar

Njegova tvrtka je u petak Fabriku duhana Mostar kupila za pet milijuna i 10 tisuća KM. Time je konačno završena dugogodišnja trakavica oko ovog nekadašnjeg hercegovačkog giganta.

Tvrtka "Mikra-Matić" novi je vlasnik Fabrike duhana Mostar. Potvrđeno je za Hercegovina.info iz više izvora, a između ostalih i od bivših radnika tvornice koji očekuju kako će biti isplaćeni.

Ova tvrtka je u petak Fabriku duhana Mostar kupila za pet milijuna i 10 tisuća KM. Time je konačno završena dugogodišnja trakavica oko ovog nekadašnjeg hercegovačkog giganta. Tvrtka 'Mikra-Matić' Fabriku duhana Mostar kupila je kao treći ponuđač s obzirom da su dva prva odustala.

Podsjetimo, investitor iz Dubaija, koji je ponudio 6 milijuna maraka nije uplatio novce. Potvrdili su nam to ranije s Općinskog suda u Mostaru.

"Nakon pribavljanja informacije od strane uređujućeg suca Zlatka Tanovića, obavještavam Vas da ponuđač Jassim Abdullah Ibrahim Alhuwai nije uplatio novac za kupovinu Fabrike duhana Mostar, te je pozvan sljedeći ponuđač”, potvrdili su iz tajništva Općinskog suda Mostar. 

Sljedeći, "Komochem" d.o.o iz Visokog, koji je nudio 5,5 milijuna maraka također je odustao. 

Iz širokobriješke tvrtke su još početkom svibnja za Hercegovina.info potvrdili da su ozbiljni u svojim namjerama i ostaju pri ponudi od 5 milijuna i 10 tisuća maraka. Svoje namjere danas su i potvrdili uplatom novčanih sredstava Općinskom sudu Mostar.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti