Grawe osiguranje kroz najkompletniji program životnog osiguranja nudi "i jare i pare"

01.06.2022. 07:45 / Izvor: Akta.ba
grawe kampanja

Grawe osiguranje d.d. Sarajevo je na neobičan način protekle sedmice predstavilo svoj najprodavaniji proizvod.

Grawe osiguranje d.d. Sarajevo je na neobičan način protekle sedmice predstavilo svoj najprodavaniji proizvod. Riječ je o Grawe Elite 20 Plus programu životnog osiguranja koji objedinjuje štednu komponentu i finansijsku sigurnost, odnosno zaštitu života i zdravlja, a glavni akter nove kampanje je jare.

Ova nesvakidašnja kampanja ima za cilj građanima približiti benefite i važnost životnog osiguranja, uz poseban naglasak na proizvodu koji nudi i štednju i sigunost, odnosno, kako bi se u narodu reklo "I jare i pare". Upravo tako nazvana je ova kampanja koja je zaintrigirala javnost pojavljivanjem djevojke s jaretom na ulicama tri bh. grada.

"U današnje vrijeme kada je sve ubrzano, kada ogromna količina informacija dolazi do nas svakodnevno, željeli smo građanima privući pažnju nečim drugačijim. To smo uspjeli jer je svakoga zanimalo gdje se to može dobiti i jare i pare, a odgovor koji su dobili bio je - Grawe osiguranje sa proizvodom Elite 20 Plus, koji je naš najbolji proizvod jer pored štednje daje i sigurnost. Skoro 15 godina ovo je najprodavaniji proizvod i mi već imamo treću generaciju koja je osigurana upravo osiguranjem Elite 20 Plus", kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave Grawe osiguranja. 

Grawe Elite 20 Plus obuhvata dugoročnu štednju – uz postepeno stvaranje kapitala za sigurniju budućnost, finansijsku sigurnost – zaštitu vas i vaše porodice za slučajeve smrti i teške bolesti, ali i dobit – uz profesionalno ulaganje Grawe osiguranja sredstva koja ulažete donose vam zaradu, mjesečnu rentu – po isteku trajanja osiguranja isplaćuje vam se osigurana suma uvećana za dobit koju možete pretvoriti u mjesečnu rentu, te najveći nivo sigurnosti – uz osiguranje života i dodatnu osiguravajuću zaštitu kod nastupa teških bolesti Grawe Elite 20 Plus možete zaključiti i osiguranje smrti kao posljedice nesretnog slučaja, osiguranje za slučaj radne nesposobnosti, kao i dodatno osiguranje od nezgode koja za posljedicu ima trajni invaliditet.

Važno je istaći da su u ovom slučaju, pored osiguranja života osiguranika i zaštite u slučaju neke od 20 teških bolesti, osigurana i njihova djeca. Dakle, Grawe će isplatiti osiguranu sumu i u slučaju da kod djeteta osigurane osobe nastupi jedna od teških bolesti. 

Ovaj program osiguranja jedinstven je jer, i pored pokrića za doživljenje isteka ugovora, smrti usljed bolesti i smrti kao posljedice nesretnog slučaja, klijenti imaju pogodnost dodatne osiguravajuće zaštite za navedene bolesti, a pored svega ovoga i njihova djeca bivaju osigurana. 

"Grawe Elite 20 Plus je idealna kombinacija štednje, životnog osiguranja i zaštite u slučaju teške bolesti, kojom ste istovremeno zaštićeni vi i vaša maloljetna djeca. Kombinacijom ova dva osiguranja pružate sebi i svojim najbližima jači osjećaj sigurnosti za budućnost", poručio je Hodžić.

U sklopu ove kampanje osiguranici će podijeliti lična iskustva, odnosno situacije u kojima je plaćanje Elite 20 Plus osiguranja mnogo značilo i njima i njihovoj porodici. 

Grawe osiguranje d.d. Sarajevo je za predstavljanje nove kampanje "I jare i pare" izabralo jare iz Zoološkog vrta Bambi koje je bilo skoro uništeno prilikom olujnog vjetra krajem prošle godine, a kojem su pomogli značajnom donacijom za obnovu. Jare je predstavljeno tokom šetnje glavnim ulicama Mostara, Tuzle i Sarajeva, pri čemu se prema njemu ophodilo sa velikom pažnjom, a nakon kratkih šetnji je vraćeno u Zoo Bambi.

Za više informacija posjetite www.ijareipare.ba ili kontaktirajte GRAWE info centar na +387 33 772 500.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti