Agencija za zapošljavanje iz Sarajeva nudi posao u kraljevskoj palati u Saudijskoj Arabiji

08.06.2022. 15:16 / Izvor: Akta.ba
Neom

Clipcon Recruitment, agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Sarajeva, objavila je otvorene pozicije za rad u okviru Kraljevske palate Neom-u.

Clipcon Recruitment, agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Sarajeva, objavila je otvorene pozicije za rad na pozicijama "Housekeeping-održavanje" u okviru Kraljevske palate Neom-u.

Neom u Saudijskoj Arabiji je destinacija, projekat i novosagrađeni grad koji objedinjuje vizionarska i futuristička rješenja Kraljevine. Ovo je mjesto za ljude i kompanije koje žele biti dio velikih projekata i modela održivog života i rada. Više o Neom-u pročitajte OVDJE.

"Nakon što aplicirate za otvorene pozicije Housekeeping, kontaktirat će vas jedan od naših regrutera. U telefonskom razgovoru ćemo provjeriti osnovne podatke i ukoliko ispunjavate uvjete bićete zakazani za Zoom intervju sa poslodavcem iz Saudijske Arabije. Ukoliko budete odabrani nakon intervjua, agencija Clipcon kandidate upućuje na medicinski pregled, a zatim i na izradu radne dozvole koju izdaje Ambasada kraljevine Saudijske Arabije. Cijeli proces koordinira Clipcon Recruitment do trenutka vašeg putovanja", kazala je za Akta.ba Milena Radenović, direktorica agencije Clipcon Recruitment.

Otvoreno je 50 radnih mjesta za sve kandidate koji imaju iskustvo u industriji ugostiteljstva, održavanja i hotelskoj industriji.

Sve informacije o otvorenim pozicijama kao i link za prijave pronađite ovdje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti