U Milićima se otvara fabrika za proizvodnju džambo vreća sa stotinu radnih mjesta

05.07.2022. 09:14 / Izvor: Akta.ba
Milići

Uz pomoć Vlade Republike Srpske i Pokrajinske vlade Vojvodine, u novoj poslovnoj zoni u Milićima biće otvorena fabrika sa stotinu novih radnih mjesta.

Uz pomoć Vlade Republike Srpske i Pokrajinske vlade Vojvodine, u novoj poslovnoj zoni u Milićima biće otvorena fabrika sa stotinu novih radnih mjesta, najavio je predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Tokom posjete Milićima, predsjednik Vlade precizirao je da se radi o fabrici za proizvodnju džambo vreća, koja će biti locirana u novoj poslovnoj zoni.

"Pokretanje ove, nove investicije imaće veliki značaj za Miliće, a realizaciju projekta pomogla su Vlada Republiuke Srpske i Pokrajinska vlada Vojvodine", kazao je predsjednik Vlade, te najavio nove projekte koji će realizovati uz podršku Vlade Republike Srpske, a što, između ostalog, uključuje i nastavak projekta uređenja korita rijeke Jadar.

Govoreći o razvoju Milića, predsjednik Vlade iatrskoa je da su od 2006. godine do danas na području ove lokalne zajednice realizovani brojni projekti uz pomoć Vlade Republike Srpske, uključujući i asfaltiranje više od 80 kilometara lokalnih puteva, kružnih tokova, uređenje vodotokova...

Takođe, predsjednik Vlade najavio je da će u Milićima biti izgrađena nova zgrada opštinske uprave, dok će postojeća biti ustupljena na korištenje civilnom sektoru.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti