Drvni klaster BiH "Namještaj i drvo" Sarajevo na najvećem sajmu namještaja u Evropi "MOW 2022"

14.07.2022. 15:02 / Izvor: Fena
drvni klaster

Članice Drvnog klastera BiH “Namještaj i drvo” ove godine će učestvovati na najvećem sajmu namještaja u Evropi za veletrgovce “MOW 2022“ u izložbenom centru Bad Salzuflen - Njemačka.

Članice Drvnog klastera BiH “Namještaj i drvo” ove godine će učestvovati na najvećem sajmu namještaja u Evropi za veletrgovce “MOW 2022“ u izložbenom centru Bad Salzuflen - Njemačka.

"Delegaciju udruženja će predstavljati nekoliko renomiranih kompanija sa svojim najnovijim modelima, a kompanije koje direktno ne izlažu mogu se predstaviti sa svojim katalozima i reklamnim materijalom i iskoristiti šansu za sklapanje poslova na najkonkuretnijem evropskom tržištu koji realno ima najbolje cijene za proizvođače",rekao je Feni Dinko Mujkić,  predsjednik udruženja Drvni klaster BiH “Namještaj i drvo” i organizator učešća bh. delegacije na tom sajmu. 

“MOW 2022“, koji će biti održan sredinom septembra, najveći je skup predstavnika u segmentu svjetskog namještaja prepunog noviteta. Sa svojom višestrukom ponudom MOW se pozicionirao kao platforma broj jedan  u Evropi. Na MOW izlaže više od 90 posto dobavljača namještaja u Njemačkoj, očekuje se do 50.000 osjetilaca, a fokusiran je na široku potrošnju sa velikim prometom za evropsko tržište. 

Sve zainteresovane kompanije koje žele da budu predstavljene na tom prestižnom sajmu i da iskoriste promociju i šansu da se približe najvećim direktnim kupcima mogu se obratiti Drvnom klasteru "Namještaj i drvo". 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti