Na platformi "Odmori u BiH" prodati svi turistički vaučeri Vlade FBiH

09.08.2022. 13:12 / Izvor: Fena
turizam

Na domaćoj platformi "Odmori u BiH" prodati su svi turistički paketi po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

Na domaćoj platformi "Odmori u BiH" prodati su svi turistički paketi po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

"Hvala svima još jednom na nevjerovatnom interesu i 3.333 kupljena paketa u 25 sati. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali", poručili su iz tima Odmori u BiH.

Svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba su iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

"S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu sa pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni", pojasnili su iz tima “OdmoriuBiH”.

Prodaja turističkih vaučera Vlade FBIH krenula je jučer na još dvije platforme “eKupon" i "Citydeal flyfly travel". Za sada nema informacija da li su se na ove dvije platforme prodali vaučeri.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji su dostupni građanima.

Uslovi kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH  ili registrovano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti