Pri kraju radovi na novom poslovnom objektu: Uskoro otvaranje "Inside Business Centra"

29.08.2022. 12:01 / Izvor: Akta.ba

Radovi na poslovnoj zgradi Inside Business Centre privode se kraju, potvrdio je direktor kompanije Ećo Company Suad Ećo.

Radovi na poslovnoj zgradi Inside Business Centre u sarajevskom naselju Stup privode se kraju, potvrdio je Suad Ećo direktor kompanije Ećo Company d.o.o. Sarajevo.

"Finalni radovi su u toku, a po njihovom okončanju upriličit ćemo svečano otvorenje našeg novog poslovnog objekta. U protekle dvije godine uz značajna finansijska sredstva uložena u izgradnju novog poslovnog objekta 'Inside Business Centre', posebnu pažnju smo posvetili radu na konceptu i osmišljavanju sadržaja našeg poslovnog centra", kazao je on.

Najavio je da će centralno mjesto u novom poslovnom objektu zauzeti ekskluzivni salon namještaja EĆO COMPANY. Također, u novom poslovnom centru će biti smještena i uprava ove kompanije.

 

"Osim toga, u prilici sam najaviti da će poslovni centar Inside Business Centre ponuditi niz sadržaja, koji će kupcima, ali i našim partnerima i poslovnoj zajednici ponuditi niz sadržaja čime ćemo naš novi objekat učiniti mjestom susreta, partnerstva, saradnje, uspješnih poslovnih priča...", najavio je Ećo.

Kako je kazao, već sada je popunjen veći dio prostora poslovnog centra. Ostala su slobodna dva sprata, od ukupno sedam koliko poslovni centar ima. Na dva sprata koja su još uvijek slobodna smješteni su kancelarijski prostori namijenjeni za iznajmljivanje zainteresiranim kompanijama ili pojedincima.

"Ukoliko ste vi ili vaši partneri u potrazi za modernim, savremeno opremljenim i uređenim poslovnim prostorom sa zadovoljstvom ćemo pružiti više informacija o kancelarijskim prostorima smještenim na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Prema prvim zaključenim ugovorima, već sada možemo sa sigurnošću najaviti da će Inside Business Centre biti mjesto u kojem će se realizirati puno poslovnih poduhvata i kreirati veliki broj novih radnih mjesta. Radujem se skorašnjem otvorenju i nadam se da se vidimo na svečanoj proslavi početka rada našeg Inside Business Centre", poručio je Ećo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti