EuroExpress brza pošta tradicionalno pokrenula akciju "Vozači oprez, počela je škola!"

05.09.2022. 14:34 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress

Povodom početka nove školske godine kompanija EuroExpress brza pošta je tradicionalno pokrenula akciju "Vozači oprez, počela je škola!"

Povodom početka nove školske godine kompanija EuroExpress brza pošta je tradicionalno pokrenula akciju "Vozači oprez, počela je škola!" s ciljem da poveća stepen bezbjednosti djece u saobraćaju. 

Ovom akcijom su svim vozačima nastojali skrenuti pažnju na to da je počela nova školska godina, i da zbog povećanog broja djece i školaraca moraju biti posebno oprezni, poštovati sve saobraćajne propise i očekivati pojačano učešće djece u saobraćaju. 

S ciljem da svojim primjerom ukažu na značaj sigurnosti djece u saobraćaju, na dostavnim kombi vozilima EuroExpress brze pošte u periodu od 25. avgusta do 19. septembra biće istaknute naljepnice s porukom “Vozači oprez, počela je škola!” kako bi se poslala poruka vozačima da voze opreznije u blizini škola, vrtića, ali i na cestama i naseljima koje vode prema školama i vrtićima. 

Iz ove kompanije su poručili da se nadaju da će i drugi slijediti njihov primjer te apeluju na sve vozače i ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise kako bi dječije putovanje do škole i natrag bilo sigurno.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti