Profesionalci sa domaćom adresom: ALEM Sistem nastavlja sa projektima na području cyber security

07.09.2022. 11:33 / Izvor: Akta.ba
cyber

Kompanija ALEM Sistem nastavlja sa uspješnim projektima na području cyber security.

Kompanija ALEM Sistem nastavlja sa uspješnim projektima na području cyber security. Ova domaća kompanija partner je sa najvećim bankama u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju cyber security, te su njihov prvi izbor kada su u pitanju cyber security rješenja i konsalting.

Ističu da je ALEM Sistem jedina 100% domaća kompanija koja za svoj glavni fokus ima cyber security usluge.

"Za svoje klijente smo obezbjedili usluge cyber security procjene sigurnosti i ranjivosti kroz penetracijska testiranja od strane našeg tima etičkih hakera. Nakon što naš tim otkrije potencijalne ranjivosti, naš tim za odbranu će vam pomoći koje proizvode trebate izabrati i implementirati da bi navečer mogli mirno spavati dok su vaši podaci sigurni!", kazali su.

Kompanija je sa sjedištem u Sarajevu, ali i sa adresom u Evropskoj uniji, tačnije u Ljubljani, Slovenija i tu ne misle stati.

"U planu je daljne širenje na području Adriatic regije ali i saradnja sa drugim domaćim kompanijama i poznatim vendorima za cyber security, između ostalog važno je napomenuti da je kompanija ALEM Sistem prepoznata kao jedan od najboljih IBM partnera kada je u pitanju cyber security za područje Adriatic regije", naglasili su.

Fokus stavljaju na važnost zaštite poslovnih okruženja od cyber napda, jer ne postoji kompanija, bila velika ili mala koja nije interesantna hakerima i hakerskim napadima!

 

IBM

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti