Imenovan novi menadžment kompanije R&S d.o.o. Sarajevo: Širimo poslovanje i ostajemo pouzdan partner

12.09.2022. 08:15 / Izvor: Akta.ba
Direktori

Damir Pahor, dosadašnji izvršni direktor za prodaju, imenovan je na poziciju izvršnog direktora kompanije R&S.

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo, jedna od vodećih bh. kompanija u oblasti uvoza i distribucije kancelarijskog i promotivnog materijala, uredskog namještaja, sredstava za čišćenje, zaštitne, medicinske i IT opreme, imenovala je novi menadžment. U prelijepom ambijentu Golf kluba u Sarajevu, uz prisustvo svih uposlenika, pored imenovanja menadžmenta, predstavljena je i nova organizaciona struktura kompanije.

Damir Pahor, dosadašnji izvršni direktor za prodaju, imenovan je na poziciju izvršnog direktora kompanije R&S.

"Sinergijom pravih ljudi i znanja, naša kompanija je uspjela stvoriti model razvoja savremenog poslovanja orijentisanog ka klijentima. Uvjeren sam da ćemo s novom upravom dodatno unaprijediti svoju prepoznatljivu poziciju na tržištu", rekao je Pahor.

pahor

Na poziciju direktora prodaje za javni sektor imenovan je Dino Nezić, dok je pozicija direktora prodaje za privatni sektor povjerena Damiru Drekoviću, koji je ujedno novi član kompanije.

ris


"Zadovoljstvo mi je ali ujedno i veliki izazov raditi na ovoj poziciji. Dolaskom u R&S sam se uvjerio u odličnu organizaciju poslovanja i strukturu koja omogućava kontinuirani rast i razvoj. U narednom periodu ćemo se fokusirati na jačanje partnerskih odnosa sa kupcima i nastaviti raditi na ostvarenju naših poslovnih ciljeva."

Prodajom u distributivnom sektoru upravljat će Admir Ćosić, a za direktoricu kategorija imenovana je Šejla Krehić.

R&S Olakšava posao

Strateška odluka o promjeni rukovodstva predstavlja novu eru u poslovanju ove kompanije. Vođeni misijom da klijentima olakšaju poslovanje, već 26 godina opravdavaju status pouzdanog partnera za sve kancelarijske potrebe.

Uvozom i disitrubucijom više od 20.000 artikala vodećih svjetskih brendova, R&S svojim kupcima omogućava da na jednom mjestu – brzo, pouzdano i efikasno nabave sve potrebno za kvalitetno poslovanje, te tako uštede i vrijeme i novac.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti