Rafinerija ulja Modriča na međunarodnom sajmu Automehanika u Frankfurtu

15.09.2022. 12:55 / Izvor: Akta.ba
Optima sajam

Rafinerija ulja Modriča predstavila je svoj asortiman na međunarodnom sajmu Automehanika u Frankfurtu, koji se ove godine održava od 13. do 17. septembra.

Rafinerija ulja Modriča predstavila je svoj asortiman na međunarodnom sajmu Automehanika u Frankfurtu, koji se ove godine održava od 13. do 17. septembra i predstavlja najvažniji sajam iz oblasti autoindustije, te pruža idealno okruženje za profesionalnu razmjenu informacija o tehnološkom razvoju i industrijskim trendovima za automobilsku industriju.

Na štandu Rafinerije ulja Modriča predstavljeni su naši poznati brendovi, ulja OPTIMA i MAXIMA kao i usluga Private labeling koja zahvaljujući dobroj tehnološkoj opremljenosti, kao i tradiciji i iskustvu, daje mogućnost za proizvode koji će se na tržištu isticati kvalitetom i originalnošću.

sajam

Siniša Mijatović, načelnik Uprave za trejding i isporuku ulja istakao je da je nakon uspješnog nastupa u Kairu i konferencije u Londonu, dolazak na sajam Automehanike u Frankfurtu predstavlja treći veliki događaju u toku ove godine na kome Optima Grupa predstavlja i promoviše ulja i maziva proizvedena u Rafineriji ulja Modriča.

"Pored promocije ulja i maziva, cilj dolaska na ovaj sajam jeste i nastavak pregovora sa velikim svjetskim proizvođačima ulja i maziva na temu uslužnog punjenja njihovijh proizvoda u našoj rafineriji", navodi Mijatović.

Ističe i da je mladi tim koji je zaposleni u komercijalnom sektoru Optima Grupe za prvih osam mjeseci tekuće godine ostvario rekordnu prodaju, prodajući proizvode na 26 tržišta širom svijeta.

"Za narednu godinu imamo planove koji se odnose na tržišta, na kojima do sada nismo prodavali naše proizvode. Nakon Frankfurta idemo na sajam u Istanbulu", rekao je Mijatović.

sajam

Sve ovo povrđuje da Rafinerija ulja Modriča proizvodi kvalitetne proizvode, posjeduje proizvodni kapacitet, te da ima svjetski priznate reference, koje smo uspješno prikupljali u proteklih nekoliko godina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti