Dun & Bradstreet u Zavidovićima: S pravim ljudima na pravom mjestu sve je moguće!

17.09.2022. 08:10 / Izvor: Akta.ba

U četvrtak je u Golf Klubu Krivaja u Zavidovićima, održano prvo od pet druženja koje Dun & Bradstreet organizuje za bonitetno izvrsne kompanije u BiH do kraja ove godine.

U četvrtak je u Golf Klubu Krivaja u Zavidovićima, održano prvo od pet druženja koje Dun & Bradstreet organizuje za bonitetno izvrsne kompanije u BiH do kraja ove godine.

"Kako je kreativnost najmoćniji emocionalni stimulans i stoga najmoćnija pokretačka sila u biznisu, potrudili smo se da i ovi susreti budu takvi. Osim interesantnih informacija i networkinga, uživali smo u egzotičnom meniju od tri slijeda uz degustaciju vina Podrumi Andrija iz Čitluka, a ugođaj upotpunili obilaskom terena i igranjem golfa na driving range-u", kazali su iz Dun & Bradstreet.

Dio bonitetno izvrsnih bh. kompanija preuzele su i međunarodno priznatu potvrdu nadprosječnog poslovanja - Dun & Bradstreet certifikat bonitetne izvrsnosti: ODM Collections d.o.o. i Iskraemeco Sarajevo d.o.o. iz Sarajeva; KUNA Export-Import d.o.o. i WaP2Digital d.o.o. iz Visokog; Tehnopetrol d.o.o. Tuzla, TONINO-HOLZ d.o.o. iz Žepča, te abias d.o.o. i T-TEX d.o.o. iz Tešnja.

"Izuzetno nam je drago da su jučer sa nama bile i tri kompanije koje su dio grupacije HIFA: HIFA-OIL d.o.o. Tešanj te Euro-Roal d.o.o. i Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug. Uvijek smo sretni i ponosni što možemo podržati 100% domaće grupacije, od kojih je svaka lider u svome segmentu", kazali su.

dun

Mirela Ibrahimović Ćato, direktorica ODM Collections kompanije je kazala da je zaista uživala u danu, dodajući da je ovo prava mjera poslovnih informacija, promocije, networkinga i lijepog druženja u izuzetnom društvu menadžera izvrsnih kompanija.

"Posebno sam ponosna na činjenicu da smo nakon relativno kratkog vremena poslovanja i situacije koju je izazvala corona ipak uspjeli postići dobre rezultate koji su prepoznati na globalnom nivou i ocijenjeni prema međunarodno priznatoj transparentnoj metodologiji", rekla je Mirela.

Osim toga, Bonitetno izvrsne kompanije imaju minimalni postotak negativnih događaja unutar jedne godine, tako da se kompanije Dun & Bradstreet certifikatom identificiraju ne samo kao dobre kompanije prema prošlim rezultatima već i kao dobri poslovni partneri u budućnosti.

 


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti