Sustav e-vlade u institucijama BiH radi u punom kapacitetu

24.09.2022. 08:11 / Izvor: Akta.ba
evlada

Sustav e-vlade od petka je pušten u punom kapacitetu i korisnicima je omogućen neometan pristup svim servisima, što omogućava potpuno pružanje usluga u institucijama Bosne i Hercegovine.

Sustav e-vlade od petka je pušten u punom kapacitetu i korisnicima je omogućen  neometan pristup svim servisima, što omogućava potpuno pružanje usluga u institucijama Bosne i Hercegovine.

IT služba Generalnog tajništva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine u proteklom razdoblju ulagala je iznimne napore i održavala sustav e-vlade u kapacitetu koji je omogućavao odgovarajući stupanj pristupa serverima i pružanju usluga.

Sve vrijeme su bili omogućeni pristup službenoj web-stranici Vijeća ministara BiH i informiranje građana te se redovito odvijala e-komunikacija među institucijama, s građanima i medijskim uposlenicima.

Generalno tajništvo Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, uz očuvanje podataka na serverima, proteklo vrijeme je iskoristilo za daljnje jačanje online sigurnosti u institucijama Bosne i Hercegovine. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti