bh telecom

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Raspisan tender: BH Telecom gradi fotonaponske elektrane na deset lokacija

BH Telecom objavila je tender za nabavku roba i usuga za izgradnju fotonaponskih sistema na deset lokacija baznih stanica.

29.09.2022. 09:34 / Izvor: Akta.ba

BH Telecom objavila je tender za nabavku roba i usuga za izgradnju fotonaponskih sistema na deset lokacija baznih stanica radio pristupne mreže BH Telecom-a na području Federacije BiH.

BH Telecom poziva zainteresovane ponuđače koji projektuju, isporučuju, instaliraju, puštaju u rad i održavaju sisteme fotonaponskog napajanja da izraze i dostave informacije u skladu sa zahtjevima kompanije.

BH Telecom je u sredinom ove godine započeo pripreme za pokretanje novog biznisa.  BH Telecom želi da instalira tipske fotonaponske sisteme, sa ciljem korištenja zelene energije.

Fotonaponski sistemi treba da obezbjeđuju napajanje opreme baznih stanica kad god je to moguće, a u suprotnom koristit će se mrežno napajanje.

Ponude se trebaju dostaviti do 17.10.2022.godine, kada je zakazano i otvaranje istih, dok se tenderska dokumentacija može preuzeti svakim radnim danom u prostorijama BH Telecoma Franca Lehara 7.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti